Reviews


Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Verplichte veld

vioolles
Jun 15, 2016 door I. Keijzer

Geachte mevrouw of meneer,

Hierbij zeggen we de vioolles van onze dochter Vera Verheijen op. De reden is dat ze nu 18 is en in Utrecht gaat studeren, waar ze in een studentenorkest hoopt te kunnen meespelen.

Dank en bijzondere waardering aan haar lerares Hedwig, die haar vele jaren techniek en plezier in het vioolspelen heeft bijgebracht! Een waardevolle investering in de gelukservaring van een jong mens.
Vr. groet,

Irma Keijzer

irma.keijzer@minbuza.nl


Celloles
Sep 04, 2013 door Yolande

Nadat ik spijt had gekregen van mijn beslissing om niet door te gaan met cellolessen toen ik een 16-jarige puber was, heb ik me als 38-jarige weer aangemeld voor lessen. Dat is nu zo'n 6 jaar geleden inmiddels. Frank de Gee werd mijn leraar en hij heeft me het plezier in het cellospelen volledig teruggebracht. De lessen waren gezellig en uitdagend, en met het tomeloze geduld van Frank heb ik leuk leren (samen)spelen. Heb met pijn in mijn hart afscheid van Frank en zijn lessen moeten nemen vanwege mijn verhuizing naar het hoge noorden. In Stadskanaal ga ik wederom lessen nemen bij een andere leraar, en ik hoop dat het met hem net zo gezellig en leerzaam wordt als met Frank. Dan is plezier en succes verzekerd!

yolande.emmens@ziggo.nl


celloles
Jul 11, 2013 door Margreet

Inmiddels heb ik nu twee en een half jaar cello les bij Frank. Ondanks dat het niet eenvoudig is om cello te spelen, lukt het al aardig! Frank heeft erg veel geduld, en ik heb veel plezier in de lessen. Ik zie erg uit naar de komende samen- speel avond waarin ik met een aantal andere leerlingen samen met Frank wat zal spelen voor familie en kennissen.

margreet.heij@filternet.nl


Cello vreugde!
Jul 10, 2013 door Marit Wisse

Na jarenlang viool te hebben gespeeld ben ik samen met mijn zoontje een cursus "Samenspelen voor ouder en kind" gaan volgen bij Frank de Gee. Dit is ons zo goed bevallen dat zowel mijn zoontje als ik individuele cellolessen zijn gaan volgen. Frank geeft op een rustige en prettige manier les en je zult je bij hem snel op je gemak voelen! Iedere week gaan wij beiden met veel plezier naar de lessen en genieten van het musiceren!

marit.wisse@telfort.nl


strijken
Jul 04, 2013 door henk pikaar

Strijken doe ik graag. Sinds 6 jaar heb ik celloles van Frank de Gee. Hij is een docent die de techniek ván het spel op een voor mij heel goede manier weet te verbinden met het plezier ín het spel. Voor het laatste heb ik als amateur/liefhebber van nature iets meer belangstelling maar Frank weet me vrijwel altijd ervan te overtuigen dat techniek het nog leuker maakt. Bovendien is Frank prettig in de omgang: rustig, positief, kritisch, soms zeer direct en vaak lekker indirect....

henkpikaar@gmail.com


celloles
Jul 01, 2013 door n.h.h.verhalle

Onze dochter Berber gaat al 4 jaar met veel plezier naar celloles bij Frank de Gee. Met bewondering zie ik hoe Frank vakkundig en geduldig, maar ook met de nodige grapjes, haar beetje bij beetje steeds verder brengt in de richting van wonderschone cellomuziek.
Nicole Verhalle

n.h.h.verhalle@gmail.com


viool klanken
Jun 30, 2013 door Deanna Sutter

Inmiddels alweer vele jaren heb ik als volwassene vioolles bij Hedwig Smulders. Natuurlijk is het eerst een harde dobber om mooie klanken uit de viool te krijgen, maar dankzij de enthousiaste en zeer deskundige begeleiding van Hedwig Smulders mag ik tegenwoordig toch echt wel zeggen dat ik daadwerkelijk viool speel! Regelmatig samen duetten is bijzonder leuk en leerzaam. Ik hoop op nog vele jaren les van en samenspel met Hedwig.

d.sutter@erasmusmc.nl


Gezellige cellolessen!
Jun 28, 2013 door Sterre Kloos

Sterre, onze dochter, heeft nu (2013) al 5 jaar, naar tevredenheid, les van Frank de Gee.
Iedere keer komt Frank weer met leuke ideeën wat te spelen en hij zorgt er tevens voor dat dit goed aansluit bij de belevingswereld van het kind. Nu Sterre steeds beter leert spelen, spelen Frank en Sterre ook af en toe samen en dat klinkt prachtig. Wij hopen dat Frank nog vele jaren de leraar zal blijven van Sterre!

kloos_blokland@hetnet.nl


celloles
Jun 28, 2013 door Marion

Elke week ga ik met veel plezier naar cello-les. Nu alweer bijna 5 jaar!
Al vanaf het begin speel je leuke stukjes die goed klinken.
Het samenspeelstukje met Frank is voor mij het absolute hoogtepunt van elke les:
die stukjes klinken zo mooi en samenspelen is echt superleuk om te doen!
Ik had nooit gedacht dat het oppakken van een oude hobby mij zoveel plezier en voldoening zou geven.

brits.pot@ziggo.nl


Vioolschool Den Haag , USA 5.0 5.0 9 9 Geachte mevrouw of meneer,Hierbij zeggen we de vioolles van onze dochter Vera Verheijen op. De reden is dat ze nu 18 is en in Utrecht gaat studeren, waar ze in een studentenork

Wij geven ook altvioolles in den haag
sierlijk balkje